CASTELLAR

La Biblioteca Municipal Antoni Tort de Castellar es renova

L’edifici compta ara amb un total de 800 metres quadrats

Millores a la Biblioteca Municipal Antoni Tort de Castellar del Vallès. L’equipament de la vila ha renovat el seu aspecte de cara a l’inici d’aquest curs després de les obres d’ampliació que s’hi han dut a terme. L’espai compta ara amb una superfície nova de 140 metres quadrats distribuïda en dos nivells. S’hi han habilitat dues sales d’estudi amb capacitat per a 30 persones a la planta baixa, i a la primera planta s’ha habilitat l’espai de treball destinat al personal de l’equipament i un pati intern per a activitats, amb un porxo al fons.

El nou edifici, totalment accessible, connecta amb les dependències actuals de la Biblioteca, però té també un accés segregat pel carrer de l’Hospital. D’aquesta manera, si és necessari, es pot accedir directament als espais de la sala d’estudi sense haver de passar per l’interior de la Biblioteca.

En total, l’edifici de la Biblioteca compta ara amb 800 metres quadrats. L’equipament va obrir les seves portes el passat 15 i 16 de setembre, quan es va presentar en societat davant els castellarencs.

La Biblioteca Antoni Tort ocupa l’antic local del Sindicat Agrícola Harmonia, edifici d’estil modernista, construït el 1926. Es va inaugurar per primer cop el mes de febrer de 1985. El 1999 es va traslladar a un edifici provisional mentre es feien les obres d’ampliació. Poc després, al 2001, es va retornar a l’edifici actual i es va fer la segona inauguració. El 2002 va entrar a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Comentaris
To Top