Oci i cultura

FOTOS | La Joventut de la Faràndula exposa el seu armari al Casal Pere Quart

‘Pinotxo’, ‘La Bella i la Bèstia, ‘Els Pastorets’… La Joventut de la Faràndula exhibeix els seus millors vestuaris al Casal Pere Quart

És divertit jugar a encertar a quin espectacle faranduler pertany cadascun dels vestits que hi ha exposats: “això és de La Bella i la Bèstia” i “aquest, de Ratatouille!”. La Joventut de la Faràndula ha buidat el seu armari per exhibir temporalment els seus vestuaris més espectaculars al Casal Pere Quart, a la Rambla. Un emotiu recorregut a través de les obres que des de fa anys han anat passant per l’escenari faranduler; i que els més fans de les produccions de la Joventut de la Faràndula sabran reconèixer ràpidament. Els visitants poden connectar i participar de l’imaginari de l’entitat emprovant-se alguns dels vestuaris o participant en un concurs amb el seu telèfon mòbil.

Així serà la nova temporada teatral “de fantasia” de la Joventut de la Faràndula

Aquesta exposició és la primera cita del nou curs 2023-2024 de l’entitat, que commemora els 75 anys que va celebrar recentment. Podrà veure’s fins al dia 30 de setembre en els horaris habituals del Casal Pere Quart.

Galeria fotogràfica: Aina Torres

Comentaris
To Top