Ciutat

FOTOS | 60 anys d’Atendis, que recapta més de 4.000 euros en el seu sopar solidari

En el setè sopar solidari, la Fundació Privada Atendis ha recaptat més de 4.000 euros

“Ha passat volant!”, deia emocionat el president de la Fundació Privada Atendis, Josep Suàrez, abans de donar per començat el 7è Sopar Solidari de l’entitat, enguany encara més especial perquè Atendis celebra els 60 anys de vida. “Vam néixer l’any 63 de la mà  d’unes famílies que tenien infants que necessitaven ser atesos i no tenien l’espai on fer-ho”, va recordar Suàrez, que va afegir “i aquí seguim per fer-ho possible!”.

Una celebració que va aplegar gairebé 200 persones al restaurant del Club de Tenis Sabadell, el Cooper, entre persones vinculades a l’entitat –familiars, persones ateses, treballadors, socis, col·laboradors i voluntaris–, entitats, teixit empresarial, comercial i associatiu de la ciutat i representació política municipal –del PSC, ERC, la Crida, Junts, PP i la ultradreta–.

Com és tradició, el sopar va concloure amb la fotografia amb el xec gegant que estipula la quantitat de diners que s’ha recaptat en el sopar. En aquesta edició, amb un gran 4.075 dibuixat. Una xifra lleugerament inferior que fa un any, quan se’n van recaptar 4.200.

“Volem reduir la llista d’espera”

En una de les intervencions, el president de la fundació, al servei de les persones amb diversitat funcional i a les seves famílies, va insistir en el fet que “Atendis té 200 treballadors, però vol fer-se encara més gran”. Per això, va demanar col·laboració a entitats, Generalitat i Ajuntament per “fer possible l’ampliació del centre assistencial de Can Roqueta” i “reduir la llista d’espera que tenim, sobretot en trastorns de conducte i discapacitat intel·lectual”.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va respondre la demanda de Suàrez deixant la porta mig oberta: “Hem estat anys dient que això que es vol fer no pot ser, però ara m’han dit que potser pot ser una mica”. Va afegir que “el govern està completament compromès amb la continuïtat del projecte” i va aplaudir la tasca que desenvolupa l’entitat.

Més enllà del sopar del dijous, Atendis ja prepara altres activitats, com la mítica panera del 28 de desembre.

Comentaris
To Top