Ciutat

El sisè sopar solidari d’Atendis bat rècords de participació amb 170 assistents

Sopar Solidari d'Atendis
/ D.S.

El sisè Sopar Solidari d’Atendis ha batut rècords i ha aplegat uns 170 comensals. El president de la Fundació, Josep Manuel Suàrez, va apel·lar a la solidaritat sabadellenca davant les dificultats per pagar la factura energètica: “La nostra despesa ha crescut en 150.000 euros per l’increment energètic. Necessitem els diners”, deia.

Els diners recaptats es destinaran a l’equipament i a les persones ateses als diferents centres i serveis de la fundació, a banda de la compra de material tècnic. En aquesta edició, els participants podran degustar pica-pica tradicional de la cuina mediterrània al restaurant del Club Tenis Sabadell, el Cooper.

La vetllada va comptar amb la presència de diverses entitats socials de Sabadell, persones a títol individual i també l’alma mater d’Atendis, Joaquima Júdez. Va haver-hi també representació de tots els grups municipals de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va reconèixer la tasca de la Fundació: “Sabadell és capital de moltes coses, però també dels drets socials. I no només gràcies a l’administració pública, també a entitats com Atendis”, deia. En aquest sentit, es comprometia a fer realitat una reivindicació de l’entitat, l’ampliació del centre de Can Roqueta.

El president d'Atendis, Josep Manuel Suàrez / VICTÒRIA ROVIRA

El president d’Atendis, Josep Manuel Suàrez / VICTÒRIA ROVIRA

4.200 euros de benefici

El sopar va estar amentizat per un espectacle de màgia i també un sorteig solidari. Amb tot, es va aconseguir recaptar 4.200 euros per a l’entitat. L’any passat, la fundació Atendis ja batia rècords  de participació, que tornava a la presencialitat. L’acte va comptar amb 145 assistents presencials i 34 menús que es van rebre a domicili. El 2021, l’entitat va recaptar més de 4.100 euros amb l’acte solidari. L’any 2020 es van recaptar 3.800 euros, que va celebrar-se a domicili.

/ V.ROVIRA

La Fundació Privada Atendis és una entitat sense ànim de lucre al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies, al Vallès Occidental. Actualment atèn 250 persones amb discapacitat psíquica.

El sopar solidari és una de les accions estrella d’Atendis. Anualment, a banda d’aquesta campanya, se celebra la cursa solidària d’Atendis i la panera solidària.

L''alma mater' d’Atendis, Joaquima Júdez / VICTÒRIA ROVIRA

L”alma mater’ d’Atendis, Joaquima Júdez / VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top