Ciutat

Antoni Quintana renuncia a la presidència del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya

Fa uns dies també va deixar el càrrec a la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell

El sabadellenc Antoni Quintana, a la seu de la Cambra de la Propietat, al carrer de Narcís Giralt / VICTÒRIA ROVIRA

L’advocat sabadellenc Antoni Quintana Petrus ha renunciat a la presidència del Consell General de Cambres de la Propietat Urbana de Catalunya. Igual que ha fet amb la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell, on l’ha substituït Joan Josep Ríos, i el seu propi despatx, Quintana fa un pas al costat en la seva activitat professional just abans de celebrar 83 anys.

El Consell agrupa totes les cambres de la propietat urbana catalanes, i el càrrec de president és rotatori entre elles. Antoni Quintana va ser nomenat president d’aquesta entitat el 18 de febrer de 2021, de manera que haurà exercit el càrrec durant uns dos anys i mig. El seu relleu és Pere Ribera, president de la Cambra de la Propietat Urbana de Manresa.

L’elecció d’Antoni Quintana com a president del Consell, el 2021, es va llegir com un reconeixement a la seva tasca en defensa dels petits propietaris i la contribució que ha fet al llarg de la seva vida en aquest sector. I, en aquest sentit, el nomenament també es va fer coincidint amb el centenari de la Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell.

El moment en què Antoni Quintana va ser nomenat president del Consell, el 18 de febrer de 2021, de forma telemàtica / CEDIDA

La presa de possessió de Quintana al Consell General de Cambres es va fer de forma telemàtica a causa de les restriccions que aleshores hi havia per la pandèmia del coronavirus.

Comentaris
To Top