Ciutat

Roba aparells electrònics i altres objectes de valor de l’interior d’un cotxe en l’aparcament d’un centre comercial

Els agents van observar que l’individu mirava amb una petita lot l’interior de cotxes aparcats

La Policia Local de Sant Cugat del Vallès ha detingut un home per un robatori amb força a l’interior de vehicle. L’arrest es va produir a l’aparcament del centre comercial Leroy Merlin de la població quan els agents van observar un individu que mirava amb una petita lot l’interior de cotxes aparcats.

Després d’identificar-lo, la patrulla va comprovar que li constaven nombrosos antecedents per fets similars. En escorcollar el seu vehicle van intervenir-hi diversos objectes de valor, entre els quals un ordinador portàtil MacBook, una bossa de la marca Tous i un telèfon mòbil iPhone que hauria robat minuts abans a l’aparcament del Leroy Merlin de Sabadell.

Aquests objectes electrònics es trobaven embolicats amb paper d’alumini per, presumptament, evitar ser geolocalitzats. El detingut ja ha passat a disposició judicial.

Comentaris
To Top