Vallès

Mor un home mentre treballava en una obra a Rubí

La víctima va rebre una descàrrega elèctrica amb el cablejat

Un home de 34 anys ha mort després de patir un accident mentre treballava en una obra situada en un solar de Rubí, al Vallès Oriental. Els Mossos d’Esquadra van rebre avís dijous a la tarda. Els fets van succeir al voltant de les 17:28 hores quan un treballador de l’obra va rebre una descàrrega elèctrica amb el cablejat.

Al lloc dels fets es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i indicatius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La policia catalana ha posat els fets en coneixement del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Comentaris
To Top