Vallès

Una dona de Matadepera i un home de Ripollet moren en un accident a Sant Mateu de Bages

Les dues víctimes tenien 33 i 44 anys

Les víctimes mortals de l’accident que es va produir dilluns a la tarda a Sant Mateu de Bages són G.R.S., una dona de 33 anys veïna de Matadepera -la conductora d’un dels vehicles-, i R.L.M., un home de 44 anys veí de Ripollet, que viatjava a la part de darrere del cotxe.

En aquest accident van morir dues persones i una tercera va resultar ferida crítica, el passatger davanter. El ferit va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Totes tres persones viatjaven en un dels turismes implicats en la col·lisió. A l’altre automòbil n’hi havia dues, que també van resultar ferides amb lesions menors, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Tots dos van ser traslladats a l’Hospital Althaia de Manresa.

Els dos cotxes van xocar al quilòmetre 49,1 de la carretera C-55. Amb aquestes víctimes, són 124 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons el registre de l’SCT, que puntualitza que es tracta de dades provisionals.

La carretera, pocs minuts després de l’accident mortal | ACN

Comentaris
To Top