CASTELLAR

La castellarenca Montse Germán torna a la gran pantalla

‘Ruta salvatge’ s’estrenarà el 17 de novembre

La nova pel·lícula de Marc Recha, ‘Ruta salvatge’, s’estrenarà el 17 de novembre. La castellarenca Montse Germán protagonitza aquest thriller amb aires de western contemporani. El director de ‘Petit indi’ i ‘Pau i el seu germà’ tornarà als cinemes sis anys després de ‘La vida lliure’. Sota la premissa de què faríem si les persones que més estimem es trobessin en una situació de perill extrem i no poguéssim fer res per salvar-les, Recha trasllada l’espectador al Pirineu català per presentar un thriller on els seus protagonistes es troben atrapats sense escapatòria. Completen el repartiment els actors Àlex Bolet, Sergej Trifunovic, Boris Isakovic, Sergi López i Marc Martínez.

A ‘Ruta salvatge’, després de més d’una dècada treballant de jardinera per als propietaris adinerats de les urbanitzacions luxoses de la Cerdanya, l’Ona -interpretada per Montse Germán- està a punt de fer 50 anys i vol plegar de l’ofici per dedicar-se a pilotar una avioneta turística. Però l’arribada d’uns estranys que s’instal·len a un xalet de la urbanització capgira la vida de l’Ona i de les persones que més estima, fent emergir el passat més terrible de la jardinera

Rodada en català, serbi i bosnià, ‘Ruta salvatge’ transcorre íntegrament a la comarca de la Cerdanya, on les muntanyes, els boscos, l’aeròdrom, van esdevenir un gran plató a l’aire lliure.

Nadine Lamari i Marc Recha signen el guió de la pel·lícula, que està produïda per Parallamps Companyia cinematogràfica.

Comentaris
To Top