ESPORTS

Èxit de participació en la primera pedalada femenina de la Unió Ciclista Sabadell

El grup de participants abans de la sortida / CEDIDA

Ho volien limitar a 25 participants per evitar un pilot excessivament gran que pogués col·lapsar les carreteres i finalment, van ser 28 les corredores que van prendre part en la primera Pedalada femenina de la història organitzada per la Unió Ciclista Sabadell. Un èxit rotund d’una iniciativa que pretén, per sobre de tot, promocionar el ciclisme en l’àmbit femení.

La sortida va ser des de la plaça del Mercat Central, amb un bon ambient i ganes de recórrer els 50 quilòmetres, amb un desnivell de 759 metres, que havia preparat l’organització d’aquesta prova social no competitiva. Un dels al·licients era el pas pel mític Coll d’Estenalles, un punt imprescindible en el circuit de les proves d’Elit que organitza cada any la centenària entitat sabadellenca que presideix Antoni Soler. Allà mateix va tenir lloc la parada tècnica d’avituallament. Després de la bona resposta, sembla evident que hi haurà noves edicions en el futur.

D’altra banda, aquesta setmana també va tenir lloc un acte institucional amb el lliurament per part de la Unió Ciclista Sabadell, representada pel president d’Honor, Miquel Borràs, i el vicepresident, Alfred Valls, de dos llibres del Centenari ‘Unió Ciclista Sabadell 1922/2022. Cent anys fent ciclisme’, a l’Arxiu Històric de la ciutat, que va comptar amb la presència del seu director Joan Comasòlivas. Una manera de posar la cirereta als actes d’aquesta efemèride força especial.

Comentaris
To Top