Vallès

La línia R4, més de tretze hores amb retards per una avaria i un robatori

Cap a les 20 hores, la línia va recuperar la normalitat

Una avaria en el sistema de senyalització de l’R4 a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) i un robatori de cablejat a Martorell (Baix Llobregat) van provocar durant la jornada del dimarts retards en aquesta línia de Rodalies des de primera hora.

Cap a les 20 hores, la línia va recuperar la normalitat del servei després d’haver funcionat de manera irregular més de tretze hores per les incidències. La situació va deixar retards en els trajectes des de dos quarts de vuit del matí, que en algun cas van arribar a ser de fins a tres quarts d’hora.

Tècnics d’Adif van aconseguir reparar l’avaria al sistema de senyalització cap a les deu del matí, però el restabliment del cablejat sostret no es va poder completar fins a dos quarts de nou de la nit. Durant tot el dia va caldre restringir la circulació entre Martorell i Sant S’Adurní d’Anoia (Alt Penedès).

Comentaris
To Top