Vallès

VÍDEO | Així és el dispositiu amb drons per fer front a l’augment de robatoris en vehicles a Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès i agents de la Policia Local del municipi van iniciar el passat 7 de novembre un dispositiu per evitar els robatoris a l’interior de vehicle, que han estat objecte d’estudi pel seu augment en els darrers mesos. En el dispositiu, es coordinen diferents serveis dels cossos policials que funcionen en prevenció i reacció dels fets que es puguin detectar en aquells indrets on s’ha observat un augment d’aquesta tipologia delictiva.

La nit del mateix dia 7 de novembre, la Unitat de Drons dels Mossos d’Esquadra va detectar dues persones que hores abans havien sostret un ordinador a Sant Vicenç dels Horts. Un dels dispositius va detectar una persona que mirava amb una llanterna en l’interior dels vehicles estacionats en un centre comercial de Sant Cugat del Vallès. En ser alertats, agents tant dels Mossos d’Esquadra com de la Policia Local van aturar el vehicle amb el qual intentava marxar l’home.

La matinada del 10 de novembre, amb el mateix dispositiu en marxa, els agents van rebre un avís en el qual s’informava que hi havia un home robant a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer. Quan els mossos van arribar al lloc van trobar l’home a l’interior del vehicle, que es trobava regirat, i el van detenir.

En el dispositiu participen agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat del Vallès, agents del grup de paisà, la Unitat de drons dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès.

Drons policials: els vigilants dels Mossos d’Esquadra des de l’aire

Comentaris
To Top