Ciutat

El millor resum de les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

Aquest dijous toca posar la lupa en els equipaments de Sabadell, analitzant el pressupost previst per al 2024. A banda, toca parlar de les infraestructures que, en part, connecten Sabadell amb municipis de l’entorn, com Castellar.

Entre les pàgines dels pressupostos municipals es poden trobar centenars de xifres, però poques tenen una incidència com les obres i les inversions en serveis públics. El 2024 serà un any amb menys totxo i més al detall: la despesa total es quedarà en 16,2 milions d’euros (-32% respecte enguany). La meitat seran actuacions a l’espai públic i a parcs i jardins.

MAPA | Quines obres i on es faran a Sabadell el 2024?

Del paper al carrer. Els pressupostos municipals aprovats per al 2024 contemplen desenes d’inversions, però deixen altres deures pendents en stand-by que esperen el seu moment. Si bé les millores són benvingudes pels veïns de Sabadell, també recorden el llistat de demandes que tard o d’hora s’haurien d’assumir.

Carrers i parcs en bon estat, les inversions que demanen els barris de Sabadell

Castellar del Vallès va tancar el 2022 amb gairebé 25.000 habitants, el seu pic històric. Una xifra que col·loca el municipi vallesà en 54a posició en el rànquing de les localitats més poblades de Catalunya, segons l’Idescat. L’evolució dels últims anys mostra un creixement sostingut. En paral·lel a la situació demogràfica de Castellar, hi ha un aspecte que no ha anat acompanyat a l’evolució dels darrers anys: la mobilitat.

Sense tren ni autovia: Castellar del Vallès, un punt oblidat en el mapa

Abans d’entrar, deixin sortir, diu el refranyer. Doncs això ha passat amb el comiat de Jaume Milà com a director esportiu del Centre d’Esports, hores després d’anunciar-se l‘arribada de Carlos Rosende fins al juny del 2025. El gallec ja està a la ciutat i ha començat a treballar.

Jaume Milà s’acomiada: “No me’n penedeixo de res i aquest equip té potencial per capgirar la situació”

L’Astralpool CN Sabadell rep al CN Mataró aquest dijous (19:30) a la Finetwork Aquàtics. Serà el primer duel a la lliga domèstica entre els dos titans del waterpolo femení internacional dels darrers anys. El balanç aquesta temporada està igualat i és que les maresmenques es van imposar a la Copa Catalunya i les sabadellenques es van prendre la seva particular revenja a la Supercopa d’Espanya.

Primer duel a la lliga entre Astralpool CN Sabadell i CN Mataró

Comentaris
To Top