Ciutat

Comencen a expedir-se les targetes de cartró de la T-Mobilitat

Algunes màquines de les estacions de l’ATM han començat a expedir aquest dimarts les targetes de cartró recarregables

Un usuari amb una T-Mobilitat | ACN

Canvi d’hàbits per als usuaris sabadellencs del transport públic. Algunes màquines de les estacions de l’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) han començat a expedir aquest dimarts les targetes de cartró recarregables de la T-Mobilitat, tot i que molts viatgers s’han aferrat a les tradicionals abans que es produeixi el canvi definitiu el 15 de gener.

A partir de la segona meitat de gener, els títols de banda magnètica ja no seran vàlids i només funcionaran els de la T-Mobilitat, ja sigui la de plàstic o la de cartró, que en aquest cas es compra a les màquines d’autovenda sense necessitat de registrar-se. Des d’aquest 28 de novembre, els títols integrats T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar es deixaran de vendre progressivament en format de cartró amb banda magnètica. Un fet que obliga a adaptar-se al nou format.

Amb tot, no totes les màquines de venda expediran les noves targetes T-Mobilitat de cartró. El nombre de màquines de metro, Rodalies, FGC i TRAM amb la nova tipologia de títols serà major dia a dia, fins que la transició sigui completa, a meitat del mes de desembre.

Les novetats han arribat després que dilluns patís una incidència que afectava els canals digitals. Uns problemes que van quedar solucionats a última hora del dia després que els principals punts d’atenció de la xarxa, les webs i apps de TMB i d’FGC funcionesiin amb afectacions.

Resolta la incidència que afectava l’app de la T-Mobilitat

Comentaris
To Top