Ciutat

Prop d’un milió d’euros per renovar l’avinguda de la Pau

La Junta de Govern Local ha tret les obres a licitació per pràcticament 926.5000 euros

L'avinguda de la Pau, a Castellarnau / VÍCTOR CASTILLO

Les obres de renovació de l’avinguda de la Pau, a Castellarnau, tenen un pressupost de prop d’un milió d’euros. La Junta de Govern Local les ha tret a licitació per pràcticament 926.5000 euros.

Els treballs formen part d’una inversió global de 3,5 milions d’euros amb els quals el Govern vol reparar diversos carrers de la ciutat, tant les voreres com els ferms de les calçades. A l’avinguda de la Pau es remodelarà la vorera i el carril bici de diferents trams. També es destinarà prop de mig milió d’euros a la millora dels carrers de Calassanç Duran, entre Covadonga i Xaloc, un tram especialment malmès i sobre el qual els veïns s’han queixat reiteradament; i República, que s’asfaltarà entre Narcís Giralt i Tres Creus.

Al mateix temps, també s’han licitat les obres de renovació de ferms i voreres de tot el municipi, amb un pressupost de 2,2 milions d’euros. En aquesta partida s’inclou l’asfaltatge de la Rambla, previst per al pròxim mes d’agost per tal de minimitzar les afectacions a veïns i comerciants. Aquests treballs costaran uns 410.000 euros. La resta d’intervencions previstes són a carrers dels set districtes de Sabadell.

Millores en l’enllumenat

Aquesta setmana també s’ha aprovat el projecte d’0bres per renovar el quadre de llums i 67 fanals de la ronda de Zamenhof, amb un pressupost de gairebé 385.000 euros. Aquest projecte es durà a terme en els pròxims mesos, un cop s’hagi licitat i adjudicat, i arriba després que el passat mes d’agost un fanal en mal estat va caure, en aquesta mateixa ronda, sobre una vianant que va resultar ferida greu.

L’Ajuntament subratlla aquesta actuació i recorda que en els últims anys ha renovat la il·luminació de 17.500 punts de llum de tota la ciutat i s’han dut a terme actuacions com la renovació de l’enllumenat de tota l’avinguda de Barberà.

Comentaris
To Top