Ciutat

Veïns de Ca n’Oriac demanen reparar 13 carrers

Un grup de veïns de Ca n’Oriac ha recorregut el seu barri de punta a punta per identificar els carrers que estan en pitjor estat. Els veïns han agafat les queixes d’altres residents, han analitzat les seves dificultats de mobilitat i accessibilitat i les han marcat al mapa.

“La prioritat és que retirin els pals de llum de fusta que queden als carrers més estrets i dificulten l’accessibilitat dels veïns”, sosté Palmira Gabernet, secretària de l’associació de veïns de Ca n’Oriac. Però no és l’única demanda que tenen: també reclamen rebaixar voreres davant dels passos de vianants, l’asfalt d’alguns carrers o voreres massa estretes o en mal estat.

El document recull els principals problemes dels carrers de Balaguer, Vallespir, Segarra, Ripoll, Cerdanya, Rosselló, Canigó, Berguedà, Lluçanès, zona d’aparcaments del carrer Garrotxa, les voreres del carrer de Gredos, de  Guadarrama i el passeig de Sant Bernat.

Els pals de llum més “problemàtics”

“Ens preocupa que la gent pugui passejar amb cadires de rodes i cotxets sense dificultats”, apunta Gabernet.  “Al carrer de Balaguer ja ha caigut alguna persona”, diuen els voluntaris. Els pals de la llum més problemàtics es troben al carrer de Vallespir, Segarra, Ripoll, Cerdanya i Rosselló. “Les voreres són estretes, les cadires no poden passar”, afirmen.

Pel que fa a l’asfalt, reclamen que es repari el del carrer de Canigó, una part del carrer del Berguedà i del Lluçanès, Vallespir, i que asfaltin el pàrquing de la zona de la Garrotxa. “S’hi genera molta pols i els veïns més propers es queixen”, apunten. Al carrer de Gredos demanen rebaixar les voreres per facilitar l’accés al pas de vianants. Igual que al passeig de Sant Bernat.

Cables de telefonia i pals de llum indignen els veïns pel seu mal estat

Comentaris
To Top