Ciutat

Sabadell pren testimoni i es prepara per ser Capital de la Cultura Catalana

De la Rosa acompanyat del president de la Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela i l'alcalde de Lloret, Adrià Lamelas / X

El compte enrere perquè Sabadell sigui la Capital de la Cultura Catalana 2024 ja ha començat. El darrer pas es va celebrar aquest dissabte al vespre a Lloret de Mar, ciutat que va obtenir el distintiu l’any 2023. En un acte institucional celebrat al teatre del municipi, l’alcalde del municipi costaner, Adrià Lamelas, va passar el testimoni al regidor de cultura de Sabadell, Carles de la Rosa. Al seu costat també hi van ser els regidors de Junts, Lluís Matas i Katia Botta.

Amb el relleu pres, ja es van coneixent alguns dels eixos centrals del projecte. El primer que se sap és que els actes inaugurals se celebraran el proper dia 27 de gener al Teatre Principal amb l’actuació de la pianista Laura Andrés. Pel que fa a la resta d’activitats encara no se’n sap gaire més, ja que l’Ajuntamentencara no ha fet públic el programa d’espectacles i activitats.

La pianista Laura Andrés inaugurarà la Capital de la Cultura Catalana 2024

Comentaris
To Top