Ciutat

L’Ishaq és el primer nadó nascut el 2024 a Sabadell

Segons ha informat la corporació sanitària de l’hospital Parc Taulí, el nadó ha nascut a les 04.17 h de la matinada i ha pesat 3,470 kg hores. 

El primer nadó nascut a la ciutat és un nen i es diu Ishaq. Segons ha informat la corporació sanitària de l’hospital Parc Taulí, el nadó ha nascut a les 04.17 h de la matinada i ha pesat 3,470 kg. Els pares del nounat, la Loubna i el Bilal, són veïns de Sabadell. La corporació sanitària ha celebrat que tant el nounat com la seva mare es troben en perfecte estat.

El primer a Catalunya, a les 00:01 h

El primer nadó de 2024 de Catalunya ha nascut a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell i es diu Jacob. El bebè ha sortit quan passava un minut de la mitjanit, a les 00.01 hores i amb un pes de 2,630 quilograms. Els seus pares, la Liseth Manuela i el Wilson David, són residents a la Seu d’Urgell i tant la mare com l’infant es troben en perfecte estat, segons ha informat el Departament de Salut.

Per la seva banda, el primer naixement a la regió sanitària Metropolitana Nord –a la qual pertany Sabadell– ha arribat a les 2.22 hores d’aquest dilluns i ha estat el de Darion Lucas. El nadó ha nascut a l’Hospital de Mataró del Consorci Sanitari del Maresme. Segons ha informat el Departament de Salut, la mare es diu Elisabet i viu a Premià de Mar.

Comentaris
To Top