ESPORTS

Multitudinari i emotiu adeu a Carme Valero en l’església Sant Fèlix

L'església de Sant Fèlix s'ha omplert de gom a gom / Víctor Castillo

Comiat emotiu i multitudinari. L’església Sant Fèlix s’ha omplert de gom a gom per dir l‘últim adeu a Carme Valero, una autèntica llegenda de l’atletisme que ens va deixar el passat dimarts amb només 68 anys després de patir un vessament cerebral. A més dels familiars i amics, s’han pogut veure màximes autoritats, com l’alcaldessa Marta Farrés, i representants d’entitats, clubs o associacions ciutadanes de la ciutat. El mossèn Xavier Farrés ha oficiat la cerimònia.

Lògicament, el món de l’esport ha estat protagonista amb la presència del nou president del Consejo Superior de Deportes, José Manuel Rodríguez Uribes; el president de la Federació Espanyola d’atletisme, Raúl Chapado; la presidenta de la Federació Catalana, Mercè Rosich; el representant de la secretaria general de l’Esport, Josep March; la regidora d’Esports de l’Ajutament, Montse Gonzàlez.

Ha estat un adeu especialment dur per a la Joventut Atlètica Sabadell, club que va defensar la Carme durant gairebé tota la seva vida. El seu president, Jordi Molins, no podia evitar l’emoció recordant també la gran relació que va existir entre ella i el seu pare Josep i, posteriorment, s’ha traslladat a la Nova Creu Alta. El Centre d’Esports s’ha sumat als homenatges amb un minut de silenci. També estava molt afectat el president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, qui va incorporar a la Carme a la seva junta directiva. Ha estat l’última cursa d’un mite.

FOTOS:  VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top