Diners

Relleu a la direcció general del Centre Metal·lúrgic

Montse Vilanova / CEDIDA

Montse Vilanova, fins fa pocs dies directora adjunta del Centre Metal·lúrgic, serà la nova directora general de la patronal, després que Gabriel Torras, al capdavant de l’entitat durant quaranta-cinc anys, hagi pres la decisió de jubilar-se.

En un comunicat, l’entitat presidida per Alícia Bosch agraeix el lideratge de Torras, ajudant la patronal a ser “una institució de prestigi i molt respectada en el sector empresarial, econòmic i de ciutat”. En aquesta línia, lloen la seva feina feta amb “passió desenvolupada de manera propera, honrada i eficient”, i alhora li agraeixen la seva “implicació i bonhomia”.

Davant d’aquesta situació, va ser la Junta Directiva del Centre Metal·lúrgic qui prengués la decisió de proposar Vilanova, per prendre el relleu de Torras en la direcció general de l’entitat.

Llicenciada en Psicologia i amb postgrau de Direcció i Administració d’Empreses (UAB), Montse Vilanova fa vint-i-tres anys que treballa al Centre Metal·lúrgic, dels quals dinou en el càrrec de directora adjunta. Estem convençuts que la seva experiència i vàlua contribuiran a continuar impulsant la bona trajectòria del Centre Metal·lúrgic de les Associacions i Gremis adherits.

Comentaris
To Top