Vallès

Enxampat amb una quarantena de joies, quatre rellotges i dos DNI robats

Els Mossos van trobar el noi poc després de l’assalt amb guants i fatigat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 16 de gener un home de 22 anys acusat d’un robatori amb força en una casa de Sant Cugat del Vallès, forçant el vidre d’una de les portes d’accés. El cos va rebre un avís pels volts del migdia després que saltés l’alarma d’una casa del carrer de Bolívar.

A prop, al carrer Pau, hi van trobar un noi amb guants i fatigat, com si hagués estat corrent. En escorcollar-lo li van trobar amagades una quarantena de joies, quatre rellotges i dos DNI, que corresponien amb els propietaris de la casa d’on havia saltat l’alarma. L’home va quedar detingut i es van retornar les joies al seu propietari. El dia 17 de gener va passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.

Aquesta setmana s’han donat a conèixer dades de delinqüència en el municipi vallesà. El 2023 s’ha tancat a Sant Cugat amb un descens del 26% dels robatoris amb violència o intimidació, passant de 169 casos el 2022 a 125 al llarg del darrer any. Ho constaten les dades presentades dimecres durant la Junta Local de Seguretat de la ciutat, amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena.

Baixen (-26%) els robatoris amb violència o intimidació a Sant Cugat

Comentaris
To Top