CASTELLAR

Tot a punt per a l’obertura del nou supermercat al centre de Castellar

Consum revella Mercadona en les instal·lacions del Mercat Municipal

Tot a punt per a la posada en marxa del nou supermercat ubicat al Mercat Municipal de Castellar. Consum obrirà les seves portes aquest pròxim dijous, 7 de març. El nou establiment relleva -com ja es va anunciar fa mesos- Mercadona, empresa que el passat 10 de juny va obrir per darrera vegada a l’equipament municipal.

La del Mercat Municipal serà la segona botiga de la cooperativa a Castellar, i tindrà les mateixes característiques que la que es troba ubicada des de fa anys al carrer de Portugal, al Pla de la Bruguera. A més, el nou local de Consum disposarà de la mateixa superfície que fins fa poc ocupava Mercadona: un espai de venda de 1.250 metres quadrats, a més de 1.000 metres quadrats addicionals per a magatzems i altres dependències pròpies.

En el cas de Castellar es preveu que el nou supermercat del Mercat compti amb una plantilla d’una trentena de persones, després d’un procés de selecció de personal que ja va començar fa setmanes.

Mercadona havia estat el supermercat de l’indret en els últims 15 anys, des de la inauguració del renovat equipament municipal.

Comentaris
To Top