CASTELLAR

Consum rellevarà Mercadona al Mercat de Castellar

Aquest dissabte serà el darrer dia d’obertura

Canvi en el principal supermercat de la plaça Major de Castellar del Vallès. El Mercat Municipal comptarà pròximament amb un establiment de la cooperativa Consum. El nou supermercat rellevarà Mercadona, empresa que aquest dissabte, 10 de juny, obre per darrera vegada les seves portes a l’equipament municipal.

La previsió és que el nou supermercat pugui començar a funcionar en uns mesos, una vegada s’hagin tramitat diversos permisos administratius i s’hagin dut a terme les obres d’adequació del local. La del Mercat Municipal serà la segona botiga de la cooperativa a Castellar, i tindrà les mateixes característiques que la que es troba ubicada des de fa anys al carrer de Portugal, al Pla de la Bruguera.

El nou establiment de Consum al Mercat Municipal disposarà de la mateixa superfície que fins ara ocupava Mercadona: un espai de venda de 1.250 metres quadrats, a més de 1.000 metres quadrats addicionals per a magatzems i altres dependències pròpies. En el cas de Castellar es preveu que el nou supermercat del Mercat compti amb una plantilla d’una trentena de persones.

Mercadona ha estat el supermercat de l’indret en els últims 15 anys, des de la inauguració del renovat equipament municipal.

Campanya de vals de descompte

Amb la incorporació de Consum el Mercat Municipal disposarà d’un total de 10 establiments: El Racó del Mercat (bar), la Floristeria Carmona (parada exterior), la Carnisseria Casé (Carnisseria, xarcuteria, llegums i precuinats), la Xarcuteria Prat-Torras (carnisseria i xarcuteria), l’O’pan (venda de pa i pastes), Salta i Dolç (bacallaneria, fruits secs i dolços), La Bona Teca (rostisseria i menjar per emportar), Peixos Marina (peixateria) i Vila-Borrull (Fruites, verdures, pesca salada i llegums).

L’equipament, que aquest any celebra el 15è aniversari, ha iniciat recentment una campanya de promoció de vals de descompte. Així, els castellarencs majors de 16 anys poden comprar vals per un valor total de 30 euros a meitat de preu que es poden bescanviar a les diferents parades fins al 27 de juliol. Fins al moment, s’han adquirit més de 3.500 vals per valor de 27.000 euros d’un total de 40.000 euros disponibles.

El Mercat Municipal de Castellar engega una campanya de vals de descompte

Comentaris
To Top