Ciutat

Reparen la balustrada del barri de Nostra Llar

L’obra costa uns 200.000 euros i es preveu que estigui acabada a finals de març

La balustrada de Nostra Llar / AINA TORRES

L’Ajuntament ha començat a reparar la balustrada del barri de Nostra Llar, a l’avinguda d’Egara. La reparació està pressupostada en uns 200.000 euros i es preveu que finalitzi a finals del mes de març, al voltant de Setmana Santa. Es tracta d’una obra protegida pel pla de patrimoni del consistori.

L’alcaldessa, Marta Farrés, assegura que l’actuació es fa perquè  “era una demanda històrica del barri; és una balaustrada que està protegida i realment la teníem en molt mal estat”. Des de l’associació de veïns del barri celebren l’inici de les obres i afirmen que “estem molt contents que finalment s’arregli la balustrada, que té un valor arquitectònic molt important i és patrimoni de Sabadell i del barri”.

Pendents del poliesportiu

A Nostra Llar també estan pendents de les obres del poliesportiu. Els treballs van començar fa un any i permetran rehabilitar i ampliar l’edifici de serveis i recuperar la pista d’hoquei patins per tal que es pugui tornar a fer servir.

Amb els treballs es dona resposta a una antiga reivindicació del veïnat, que fa molts anys que demanava la intervenció en l’equipament, sobretot pel que fa la substitució de la coberta de fibrociment a l’edifici i la recuperació de la pista esportiva per a ús ciutadà.

Pel que fa a l’edifici, les obres substituiran la coberta de fibrociment i el paviment i solera. També es milloraran els tancaments, es faran uns nous vestidors i s’habilitarà una oficina, una sala polivalent –que es pot subdividir en dues– i un bar. Aquestes obres compten amb un pressupost de prop de 600.000 euros.

Comentaris
To Top