Ciutat

El Campus UAB de Sabadell acollirà la menció dual del grau d’Empresa i Tecnologia

La menció dual implica que entre un 20 i un 40 % dels crèdits ECTS del grau es desenvolupen en una entitat col·laboradora

La UAB estrenarà el curs 2024-2025 la menció dual del grau en Empresa i Tecnologia, estudis que s’impartiran al campus de Sabadell. La menció dual consisteix a desenvolupar part dels estudis en una empresa o institució on es desenvolupa una activitat professional retribuïda.

La menció dual implica que entre un 20 i un 40 % dels crèdits ECTS del grau es desenvolupen en una entitat col·laboradora, que pot ser “una empresa, organització social o sindicat, una institució o administració”, segons estableix el Reial decret 822/2021. Els crèdits cursats a l’entitat col·laboradora han d’incloure el treball de final de grau. L’activitat formativa s’alternarà amb una activitat laboral retribuïda. D’aquesta manera, es vol millorar la formació integral i la ocupabilitat de l’alumnat, apunten fonts de la universitat.

Estudis pioners a Espanya

La primera menció dual de la UAB és precisament aquest, la del grau en Empresa i Tecnologia. Són uns estudis pioners a Espanya i enfocats a formar professionals que participin en projectes digitals, redefineixin processos, implementin grans sistemes de gestió (planificació de recursos, relació amb els clients, gestió de la cadena de subministrament, etc.), gestionin big data i desenvolupin nous models de negoci.

La formació dual es desenvoluparà durant el quart curs de la carrera, en què els estudiants compatibilitzaran l’estada a l’empresa o institució amb el seguiment d’assignatures optatives sobre tecnologia web, emprenedoria digital, etc. El curs 2024-2025 s’oferiran dotze places per cursar aquesta menció.

Comentaris
To Top