Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

REI CARNESTOLTES

Fem un repàs a l’actualitat informativa de la ciutat

L’actualitat informativa sabadellenca arriba en les últimes hores marcada per la celebració del Carnestoltes, que omplirà l’agenda d’activitats a la ciutat.

Sabadell viurà el Carnestoltes el dissabte 10 i el diumenge 11 de febrer amb activitats als carrers de diferents barris, centres educatius i mercats municipals. La rua de Carnestoltes d’enguany la conformaran 26 comparses i a prop de 1.800 participants. “És una de les activitats més multitudinàries, quadrupliquem els participants en relació amb la Cavalcada de Reis”, va assegurar el regidor de Cultura, Carles de la Rosa.

Com serà la festa de Carnestoltes del 2024 a Sabadell?

Nova jornada de caos a la xarxa viària catalana. Aquest dimecres, les afectacions per les mobilitzacions de la pagesia catalana afectaran les carreteres vallesanes després que tractors d’arreu de Catalunya hagin decidit iniciar una marxa lenta cap a Barcelona, on es preveu que els primers arribin cap al migdia.

Caos a les carreteres per les protestes de la pagesia: consulta les incidències

La Cambra de la Propietat Urbana demana més instruments per impedir noves ocupacions d’habitatge a Sabadell. Hi havia 1.442 pisos sostrets a 31 de desembre de 2023, un 1,9% menys que l’anterior, en la primera caiguda des que hi ha registres. La davallada no és suficient per a l’entitat, que exigeix un nou protocol per evitar ocupacions d’habitatges de nova construcció i pendents d’enderroc o reforma.

Demanen accions per impedir les ocupacions de pisos d’obra nova a Sabadell

Obres a Sabadell. Les actuacions de millora de ferms i voreres que s’estan duent a terme a la ciutat continuen aquesta setmana amb els treballs de reparació puntual de la calçada al carrer de Prat de la Riba amb plaça de Catalunya i a la Rambla. Els treballs tindran lloc aquest dimecres, 7 de febrer, i comportaran afectacions al trànsit.

Afectacions al trànsit per obres aquest dimecres

Aigües Sabadell ha estrenat una nova app, ‘Aigua Amb Tu’, que permet controlar d’una manera més àgil i fàcil el consum d’aigua a cada habitatge, i impulsar hàbits més sostenibles per a una gestió més eficient de l’aigua durant períodes de sequera. Un cop donat d’alta, l’usuari té accés a estadístiques de consum, amb comparatives amb el mateix període de l’any anterior i gràfiques de l’evolució del consum en els quatre trimestres de l’any.

Aigües Sabadell estrena una app per a estalviar aigua a casa

Comentaris
To Top