ESPORTS

La nedadora artística del CN Sabadell Txell Ferré certifica el bitllet als Jocs Olímpics de París

L'equip espanyol de natació artística abans del Mundial de Doha /RFEN

Ara sí. El quart lloc aconseguit per l’equip espanyol aquest migdia a la final de rutina lliure ha confirmat la classificació de la selecció estatal de natació artística per als Jocs Olímpics de París. Amb la nedadora del CN Sabadell Txell Ferré entre les integrants, les espanyoles marxaran del Mundial de Doha amb l’objectiu olímpic aconseguit.

La del Club va acabar en cinquè lloc a la final de rutina acrobàtica de diumenge passat i, després de la plata a la final tècnica i el quart lloc d’avui, la selecció estatal ha acabat en zona de classificació olímpica. Les nedadores artístiques espanyoles han finalitzat en tercera posició general després de la suma de les tres proves per equip, només per sota dels Estats Units i la Xina. D’aquesta manera, Txell Ferré serà als Jocs Olímpics de París aquest estiu.

Comentaris
To Top