Vallès

La Creu de Terme de Sant Cugat s’instal·larà al Museu del Monestir

L’element estava des del segle XVI instal·lat al costat de l’església i l’any 2021 va patir un acte vandàlic

La Creu de Terme de Sant Cugat del Vallès s’instal·larà al Museu del Monestir, dins del claustre, un cop hagi estat restaurada. L’element estava des del segle XVI instal·lat al costat de l’església, i al 2021 va patir un acte vandàlic. En aquest punt s’hi col·locarà una rèplica.

La Creu de Terme de Sant Cugat | ACN

L’Ajuntament va encarregar el projecte a la restauradora Olga Schmid, que ha comptat amb el suport i la supervisió del Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat, que ha cedit les seves instal·lacions per a fer els treballs. El projecte de recol·locació tindrà un cost global de 35.000 euros, dels quals més de la meitat corresponen a la reproducció i a la barana que l’acompanyarà.

Un home s’enfila i tira a terra la creu medieval del monestir de Sant Cugat

Comentaris
To Top