Oci i cultura

Quim Torra presentarà ‘Armand Obiols, d’una fredor que crema’ al Casal Pere Quart

La Secció d’Arts i Lletres de la Fundació Bosch i Cadellach organitza l’acte

/ LLUÍS FRANCO

La Secció d’Arts i Lletres de la Fundació Bosch i Cardellach organitza la presentació del llibre de l’expresident de Catalunya Quim Torra, Armand Obiols, d’una fredor que crema, el dimecres 13 de març, a les 19h, al Casal Pere Quart.

La presentació anirà a càrrec de l’autor, Quim Torra, de la traductora i experta en Mercè Rodoreda, Anna Maria Saludes, i l’actriu Araceli Bruch. L’acte estarà presentat per Anton Carbonell, coordinador de la Secció d’Arts i Lletres.

Armand Obiols, d’una fredor que crema és la biografia d’un d’Armand Obiols, pseudònim de Joan Prat, membre de la provocadora Colla de Sabadell. L’expresident, editor i escriptor Quim Torra hi ha dedicat molts anys d’estudi i traça un perfil complet “d’un intel·lectual de talla europea amb un pensament polític que sobta, avui dia, per la independència de criteri”.

‘Suburbial’

Antoni Dalmases presentarà Suburbial (XVIII Premi de poesia Joan Perucho “Vila d’Ascó”), acompanyat del professor Jaume Aulet, que ha fet el pròleg del llibre. Serà el dilluns 11 de març a les 19h.

‘Tarradellas, lliçons per a l’actualitat’

El dijous 14 de març, a les 18.30h, la seu de la Fundació Bosch i Cardellach acull la conferència Tarradellas, lliçons per a l’actualitat, a càrrec de Joan Esculies, historiador i periodista. Presentarà l’acte Isidre Carné, coordinador de la Secció d’Història i Arqueologia.

Comentaris
To Top