Ciutat

EL TEMPS | La borrasca Nelson ‘amenaça’ la Setmana Santa

La inestabilitat marca els pròxims dies arreu del país

Hem entrat de ple en el pont de Setmana Santa, moment en què molts ciutadans fan una escapada aprofitant els festius, que acabaran amb la celebració del Dilluns de Pasqua. Tant pels que es queden a Sabadell com pels que marxen fora, seran uns dies marcats per la inestabilitat, amb ruixats que es poden anar repetint en els pròxims dies.

Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), a la nostra ciutat s’espera un temps més tranquil, amb alternança de sol i núvols. La dinàmica es podria trencar diumenge, quan les precipitacions poden reaparèixer. Les temperatures es mantindran estables, al voltant dels 15 graus de mitjana.

A la resta del país, el pronòstic és similar, tot i que per aquells que agafin el cotxe més val que ho facin amb un paraigua a la maleta, sobretot de cara al cap de setmana. S’espera que els ruixats arribin per l’oest, a partir de dissabte. Així, les precipitacions seran protagonistes a la província de Lleida, avançant cap a l’est. En aquest sentit, es podrien desplaçar diumenge a les comarques gironines, deixant també precipitacions al Pirineu durant tot el cap de setmana.

A la resta de la península, es notaran amb més força els efectes de la proximitat de la borrasca Nelson. La seva intensitat serà menor a casa nostra que la de la façana atlàntica de la península.

Tot plegat, en un ambient típic en aquesta època, amb les temperatures entre els 12 i els 16 graus a bona part de Catalunya en els pròxims dies.

Comentaris
To Top