Ciutat

Baralla multitudinària en un bar de Sol i Padrís

Un jove de 29 anys va ser detingut

Diverses unitats de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal es van desplaçar diumenge fins a un bar del carrer de Sol i Padrís de Sabadell després que s’originés una baralla multitudinària entre diversos clients del local. Un dels testimonis pròxims al lloc expliquen que els individus anaven amb pals i altres elements, amb actitud clarament agressiva.

Amb l’arribada dels agents, els agressors van intentar fugir del lloc. Segons han informat fonts policials, hi ha almenys una denúncia, amb un detingut per lesions lleus, i diversos identificats. L’arrestat és un individu de 29 anys que tenia una ordre de detenció pendent.

Els fets van passar cap a les set de la tarda i van obligar els agents a instruir les diligències judicials corresponents en aquests casos. A més dels Mossos, també s’hi van desplaçar dues unitats de la Policia Municipal.

Comentaris
To Top