Ciutat

L’Ajuntament destina 1,1 milions d’euros més al parc de les Aigües

Els fons permetran millorar els espais d’estada i incrementar el nombre d’arbres

Accés, encara tancat, al parc de les Aigües, a Can Llong / VÍCTOR CASTILLO

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat les fases 4 i 5 de les obres del parc de les Aigües. Hi destinrà 1,1 milions d’euros, que permetran millorar els espais d’estada i incrementar el nombre d’arbres. El Govern preveu inaugurar el parc al llarg d’aquest any.

La fase 4 correspon a la instal·lació de mobiliari i jocs infantils, mentre que la 5 permetrà instal·lar jocs d’aigua i urbanitzar un camí d’accés als jocs d’aigua des del carrer d’Adriana, pavimentat, amb plantacions a les vores i sistema de reg. També s’hi col·locaran noves baranes i s’instal·larà un quiosc amb servei de restauració i una pèrgola.

Tenint en compte l’actual fase d’emergència per sequera, el conistori assegura en un comunicat que “l’aigua dels jocs s’aportarà de forma controlada per aconseguir un baix consum i només funcionaran quan les reserves hídriques ho permetin”.

Comentaris
To Top