Ciutat

ERC proposa que l’Ajuntament de Sabadell reconegui la figura d’Aureli Argemí i Roca, mort dilluns

El grup vol que se’l reconegui amb la Medalla de la Ciutat al Mèrit Ciutadà i que entri al nomenclàtor

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Sabadell proposa que l’Ajuntament reconegui la figura del teòleg i activista Aureli Argemí i Roca, mort el passat dilluns, per la seva condició de “sabadellenc universal” i com a “reconegut defensor dels drets nacionals i lingüístics de tots els pobles del món, de la pau i de la solidaritat internacional”.

El grup republicà ha expressat a través d’un comunicat la seva voluntat que Sabadell atorgui a Argemí la Medalla de la Ciutat al Mèrit Ciutadà i que la Comissió del Nomenclàtor “iniciï l’estudi per dedicar-li un carrer o una plaça”.

ERC ha registrat la proposta en forma de moció a la Junta de Portaveus del 17 d’abril i treballa per reunir el suport d’altres formacions perquè tiri endavant.

Mor Aureli Argemí i Roca als 88 anys

Comentaris
To Top