Ciutat

Rècord de temperatura en un mes d’abril a Sabadell

/ D. CHAO

Les altes temperatures del passat cap de setmana a Sabadell han fulminat la temperatura màxima en un mes d’abril a la ciutat. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya es van viure uns dies d’avançat mes de juny que van provocar una calorada inaudita en aquesta època.  Segons dades de l’estació automàtica Sabadell – Parc Agrari, del Servei Meteorològic de Catalunya, el diumenge al migdia el termòmetre va enfilar-se fins als 30 graus.

Mai, a Sabadell, des que el Meteocat n’enregistra les dades, en un mes d’abril s’havia arribat a una temperatura màxima tan alta. Des del 2009, a la ciutat, els termòmetres mai havien arribat als 30 graus fins al mes de maig o inclús fins a la primera quinzena de juny. A l’Observatori Fabra de Barcelona es va registrar un nou rècord (29,4 °C) en els seus cent deu anys de dades.

Aquesta calorada del passat cap de setmana anirà deixant pas a una normalització de la temperatura, entre aquest dimarts i divendres, on podrà situar-se fins i tot per sota la mitjana. Aquest dimecres podrien arribar ruixats a la ciutat.

Comentaris
To Top