Oci i cultura

El film ‘Deep Sea. Viatge a les profunditats’ arriba a Espanya de la mà de Paycom

deep sea

A Sabadell, arriba en català aquest 10 de maig al Cinema Imperial

La distribuïdora audiovisual sabadellenca Paycom Cinema s’ha encarregat de la compra dels drets de la pel·lícula d’animació infantil xinesa Deep Sea. Viatge a les profunditats i de fer possible la posterior estrena per tot l’estat espanyol. A Sabadell, arriba en català aquest 10 de maig al Cinema Imperial.

Es tracta d’una pel·lícula d’animació sobre la Shenxiu, una nena que empren un viatge que la porta a viure increïbles aventures en un restaurant submarí. La cinta, que destaca per la seva increïble animació, ens transporta a un món que recorda alguns dels films del conegut director Hayao Miyazaki.

A Sabadell, s’estrena en català, però també estarà disponible a Espanya en castellà, euskera i versió original subtitulada.

“El film ha estat la nostra gran aposta del 2024 i volem que els sabadellencs puguin gaudir de l’estrena als Cines Imperial aquest cap de setmana”, apunten des de Paycom. “La seva presència en festivals ha fet que sigui una estrena molt esperada i, de moment, totes les crítiques són molt bones”, afegeixen des de Paycom, que no s’ha mogut de Sabadell des que va néixer fa 25 anys, l’any 1997.

Comentaris
To Top