ESPORTS

Coneix la convocatòria de Catalunya per a l’amistós a la Nova Creu Alta

La selecció catalana en el seu darrer compromís. /FCF

La selecció masculina de Catalunya tornarà a la Nova Creu Alta més de trenta anys després. Serà el pròxim dimecres dia 29 a les 19h davant la selecció del Panamà. Al Diari de Sabadell estem sortejant cinc entrades dobles. Consulta tota la informació per participar.

Aquest dijous, el seleccionador Gerard López ha anunciat la llista dels jugadors que formaran part del combinat català en un duel amb grans noms, tots ells jugant al màxim nivell, i un retorn. La convocatòria la completen:

Arnau Tenas, Mika Mármol, Sergi Cardona, Marc Cardona, Carles Aleñá, Gerard Gumbau, Ramón Terrats, Óscar Mingueza, Dani Cárdenas, Marc Roca, Aitor Ruibal, Sergi Altimira, Héctor Bellerín, Oriol Romeu, Marc Pubill, Aleix García, Eric Garcia, Joan Jordán, Sergio Gómez i Ferran Jutglà. Una convocatòria de 20 futbolistes que, com ha explicat el seleccionador, es pot complementar els propers dies un cop es conegui la llista de la selecció espanyola i els catalans que formin part d’aquesta.

Tampoc ha descartat Gerard López la incorporació d’última hora d’un jugador del Centre d’Esports. “Estan centrats en aconseguir la permanència i estem pendents d’alguns jugadors. Si ho considerem, el dilluns activarem aquesta possibilitat. El vincle amb la ciutat també hi és amb Altimira i amb Pubill, que és vallesà”, ha explicat.

Durant l’acte de la convocatòria, també s’ha anunciat que els jugadors, Bojan Krkic i Sergio García, rebran un reconeixement i homenatge a la gespa de l’estadi creualtenc abans de l’enfrontament com als dos màxims golejadors de la història de la selecció catalana.

Comentaris
To Top