Ciutat

La millor coca de Sant Joan es podrà menjar a Sabadell

Els premis han distingit també altres pastisseries de la comarca

S’acosta Sant Joan i la tradició marca que tocarà treure la coca damunt la taula. Aquest mes de juny, la Federació de Gremis de Flequers, el gremi de Pastisseria de Girona i marques per a professionals van distingir la millor coca de Sant Joan. I resulta que es fa a Sabadell.

La pastisseria La Palma, ubicada a la carretera de Barcelona, 572, s’ha endut el premi a millor coca de Sant Joan del 2024. Amb un missatge a les xarxes socials, l’establiment sabadellenc ha celebrat la distinció. “Moltes gràcies a tot l’esforç dels nostres pastissers que cada dia s’aixequen tan d’hora per elaborar un producte excel·lent”, han expressat sobre el concurs.

Curiosament, l’any passat, els lectors del Diari van triar també la pastisseria La Palma com el negoci on es fan els millors croissants de xocolata a Sabadell.

Pastisseria La Palma: “En 70 anys d’història, mai havíem venut tants croissants”

El premi de la millor coca de Sant Joan d’enguany ha reconegut també una altra coca que es fa molt a prop de Sabadell. La pastisseria Muntada, a Castellar del Vallès, ha rebut el premi a la millor coca de Llardons. A continuació es poden veure tots els establiments triats.

Comentaris
To Top