ESPORTS

Or europeu per a Txell Ferré a la rutina tècnica

L'equip espanyol de rutina tècnica amb l'or. /RFEN

Inici immillorable de la nedadora artística del CN Sabadell, Txell Ferré, a l’Europeu de Belgrad. El combinat espanyol s’ha penjat l’or a la rutina tècnica amb Ferré a l’equip en una gran estrena al campionat. Espanya, que presentava l’exercici de major dificultat de la final, va aconseguir una puntuació de 278,46 punts, millorant en 2,5 la puntuació del passat mes de febrer al Mundial de Doha, quan es van penjar la plata.

Els principals perseguidors van acabar molt lluny de l’equip espanyol. El segon lloc va ser per a Grècia (257, 89 punts) i el podi el va completar Itàlia (256,84 punts). Dimecres serà el torn d’Emma Garcia al duet mixt lliure. La sabadellenca competirà amb Dennis González buscant repetir l’or de fa poc més d’una setmana a la Copa del Món de Markham.

Comentaris
To Top