ESPORTS

Pau Morilla-Giner: “Hem fet un esforç superlatiu per David Astals, però crec que no continuarà”

Pau Morilla-Giner durant l'acte de presentació de patrocini amb Banc Sabadell / Lluís Franco

Repàs del president. Aprofitant l’acte de presentació del patrocini amb Banc Sabadell, el president Pau MorillaGinerha fet un repàs de diversos temes de l’actualitat arlequinada. De la campanya de socis amb el lema ‘Ara més que mai’, se sent orgullós: “Va sortir de dins, de molt endins, i si el que veu el vídeo s’emociona és que estima el Sabadell i li demano que es faci soci”, ha manifestat. De fet, ell va ser l’ideòleg de la campanya.

El president està convençut de “convertir el dol, que ara ha quedat enrere, en energia positiva. A la vida, quan superes una situació dura serveix per aprendre i també pot ser una plataforma de creixement. Ara pot passar també amb el Sabadell. S’ha de canalitzar aquesta energia en un sentit positiu”.

“No guanyarem només amb el nom”

D’altra banda, té plena confiança en la parcel·la esportiva que encapçalen Lucas Viale i el tècnic David Català. “Per la feina que s’està fent fins ara, estic molt esperançat i convençut que construiran un equip molt competitiu que s’ho deixarà tot. Els que vinguin han de saber que no guanyarem només amb el nom. No vull ningú que vingui a passar unes vacances de nou mesos a Sabadell”.

La configuració de la plantilla és una de les grans incògnites. La reconstrucció sembla que serà total després d’anunciar-se el llistat de baixes de manera oficial. Es va conèixer, per exemple, la negativa de futbolistes com Pau Resta, Marc Domènech o Vladys a la proposta de renovació.

Ara, ja només queda el nom de David Astals damunt la taula: “s’ha fet un esforç màxim, diria que superlatiu, perquè es quedi. És el que voldríem tots, però crec que no serà així i també entenc que tingui expectatives superiors perquè s’ho mereix. Faci el que faci sempre tindrà el meu agraïment per tot el que ha fet al Sabadell”. Ha sonat a comiat.  En canvi, a les pròximes hores es podria fer oficial la tercera incorporació, la del migcampista Albert Orriols, Urri, procedent de la UE Olot.

Comentaris
To Top