Ciutat

Esther Lopera, Premi Valors Republicans

Esquerra Republicana Sabadell ha atorgat el 18è Premi Valors Republicans a l’activista veïnal Esther Lopera, de qui destaca la seva llarga trajectòria de compromís amb la millora, el benestar i la justícia social tant al seu barri, Can Deu, com al conjunt de la ciutat.

Esther Lopera | Lluís Franco

El president del grup sabadellenc, Roger Vilaret, ha destacat que es tracta d’una “lluitadora incansable” que ha estat al servei de les persones, garant dels valors republicans. Nascuda l’any 1952 a Ca n’Oriac, va treballar en el món del tèxtil fent cons i rodets per als telers, i també com a cosidora de peces a casa. Ja de gran, es va treure el graduat escolar a l’escola d’adults, i va aconseguir superar les oposicions a subalterna de l’Ajuntament de Sabadell, ofici que ha exercit al llarg de 30 anys. Durant cinc dècades s’ha anat guanyant l’estima dels veïns, impulsant accions en benefici de la comunitat.

Acte al centre cívic de Sant Oleguer

La secció local d’ERC li lliurarà el guardó aquest dimecres en un acte a l’Espai Àgora (centre cívic de Sant Oleguer). L’esdeveniment també servirà per reconèixer el compromís dels militants d’ERC Sabadell amb diferents períodes d’antiguitat, que rebran una insígnia. Tot plegat, amanit amb la música de la violinista Alba Bonet i del trompista David Bonet.

Comentaris
To Top