Ciutat

Ja s’han publicat les notes de la selectivitat 2024: consulta-les

La preinscripció universitària es podrà fer fins al 28 de juny i la primera assignació de places se sabrà el 10 de juliol

Ja s’han publicat les notes de les PAU 2024 de tots els exàmens. Els estudiants ja poden consultar quins són els seus resultats tant a les proves comunes com a les específiques. Les notes de la selectivitat es poden consultar des del Portal d’accés a la universitat. En aquesta pàgina, de la mateixa manera com en els procediments de matrícula, s’ha d’introduir l’identificador d’usuari, és a dir, el DNI, NIE passaport, i també la contrasenya personal. Només aportant aquesta informació, ja es pot accedir al perfil personal i veure les notes de la selectivitat.

El calendari dels propers dies

  • 18 de juny, les notes individuals.
  • Del 4 al 28 de juny, preinscripció universitària.
  • Fins al 21 de juny, es podrà demanar revisió de les proves que es considerin.
  • El 2 de juliol, es podran consultar els resultats d’aquestes correccions.
  • Primera assignació de places universitàries, 10 de juliol.
  • Assignació definitiva, entre l’11 i el 15 de juliol.

Quan surten les notes de tall?

Les notes de tall es publicaran el 10 de juliol. Per calcular la nota de tall, s’ha de tenir en compte la qualificació de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i la nota mitjana de Batxillerat. La fórmula és la següent:

  • 60% de la nota mitjana de Batxillerat.
  • 40% de la nota de la fase general de la PAU

Addicionalment, es poden afegir punts extra de les matèries específiques, que poden augmentar la nota fins a un màxim de 14 punts. Aquest procés assegura que els estudiants amb millors qualificacions accedeixin a les carreres universitàries més sol·licitades.

Comentaris
To Top