ESPORTS

Conveni de col·laboració entre el Cercle Sabadellès 1856 i la Societat Coral Colon 1896

Celebració del conveni entre els presidents i directius / CEDIDA

Dues entitats amb molta història a la ciutat, Cercle Sabadellès 1856 i la Societat Coral Colon 1896, conegut com el ‘Casinet’, han decidit unir forces. Els seus respectius presidents, Joan Carles Riba i Lluís Figueras, han signat un conveni de col·laboració perquè els seus associats es puguin beneficiar.

Després de molts contactes i converses, i amb l’aprovació de les dues juntes directives, ara s’ha rubricat l’acord amb la finalitat de complementar-se mútuament amb temes de difusió de les seves activitats quotidianes i tenir la possibilitat de diversificar encara més l’àmbit esportiu i d’interrelació social.

Tant el Cercle com el Colon ho veuen “molt positiu” i consideren que “la massa social de les dues entitats hi guanyarà”. L’activitat dels escacs és emblemàtica al Colon i això tindrà efecte immediat amb la celebració d’un Campus d’aquest esport a les instal·lacions del Cercle Sabadellès. Es tracta de “crear sinergies”, coincideixen els presidents.

“Som dues entitats centenàries de Sabadell amb una vocació de servei als ciutadans i amb iniciatives culturals, d’esbarjo i de lleure que amb els anys han anat evolucionant”, subratlla Lluís Figueras. S’ha fet el primer pas d’un conveni que haurà de concretar aquestes activitats conjuntes que desenvoluparan en els pròxims mesos. També està pendent la inauguració oficial de les noves instal·lacions de la SC Colon, a l’espera dels últims tràmits burocràtics.

Comentaris
To Top