Ciutat

FOTOS | El ‘gran show’ torna a triomfar a la Festa Major del Poblenou

Si una cosa diferencia el Poblenou de la resta de festes majors de barris de Sabadell és el ‘gran show’ anual que interpel·la tots els residents d’aquest barri. Amb el musical de la Bella i la Bestia com a tret d’inici de l’espectacle, el miler d’assistents va gaudir de més de 30 actuacions representades pels veïns del Poblenou. Van interpretar des d’obres dels artistes més recents fins als temes més clàssics de tota una època, amb participants des dels 3 fins els 80 anys.

L’Escola Juan Ramón Jiménez va gaudir, riure, ballar i cantar amb el multitudinari espectacle, que és la principal activitat de la festa major del barri que se celebra aquest cap de setmana i s’allargarà fins el dilluns. Aquest diumenge se celebra la Festa Holi, activitats infantils i la revetlla de Sant Joan mentre que la gran cloenda del dia 24 serà el concurs de paelles i la paellada popular.

FOTOS: JUANMA PELÁEZ

Comentaris
To Top