Ciutat

FOTOS | La Festa Holi acoloreix Sabadell

La benvinguda de la primavera ha arribat al principi de l’estiu. L’ajornament de la data inicial a l’abril ha fet que la Festa Holi s’hagi celebrat aquest diumenge a Sabadell. El canvi ha afectat la participació que ha baixat de forma significativa respecte a anteriors edicions a la ciutat.

No obstant això, centenars de persones han acolorit el Parc de Catalunya llençant a l’aire la pols de colors. La festa ha començat a les 11h amb una desena d’espectacles de ball a càrrec de l’Associació Catalana de Bollywood-Centre Asana, organitzadora de l’esdeveniment juntament amb l’Ajuntament de Sabadell. Finalment, s’ha produït el compte enrere i els assistents han llençat la pols de colors formant la bonica i espectacular imatge.

FOTOS: JUANMA PELÁEZ

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

La Festa Holi acoloreix Sabadell

Comentaris
To Top