Ciutat

FOTOS | Així és la nova residència d’estudiants de Sabadell, la més gran de la ciutat

Al complex figuren una vuitantena d’habitacions premium amb un preu d’uns 975 euros  i 18 habitacions estàndard més petites a 840 euros

La nova residència d’estudiants del Llac Center ja està acabada. Incorpora 374 habitacions, gimnàs, sales d’estudi, una bugaderia o un pati exterior de coliving. Al complex figuren una vuitantena d’habitacions premium amb un preu d’uns 975 euros mensuals i 18 habitacions estàndard més petites a 840 euros. Totes amb lavabo i cuina. L’equipament vol donar servei als milers d’estudiants que es formen a Sabadell o les localitats properes, com alumnes de l’escola de pilots, de la UAB, de l’ESDI o del Taulí, per exemple. Entrarà en funcionament el proper 1 de setembre i ja té un 25% de les habitacions reservades.

[Fotos: David Chao]

Comentaris
To Top