ESPORTS

Edgar Hernández i Carlos Cobo volen reivindicar-se al Sabadell

Experiència i joventut pel Sabadell 18/19

Edgar Hernández i Carlos Cobo a la Torre de l'Aigua / ÓSCAR ESPINOSA

La Torre de l’Aigua ha estat l’emblemàtic escenari d’una nova presentació del Centre d’Esports. Edgar Hernández i el jove Carlos Cobo tenen ganes de reivindicar-se. El davanter Hernández, (31 anys) en el seu retorn, vol marcar els gols que se li van negar en l’anterior etapa. “El meu rol ha canviat molt. Llavors jo era molt jove i no vaig tenir continuïtat. Ara sóc més madur, he guanyat experiència en el Reus i crec que puc tenir protagonisme en aquest projecte”. Creu que s’està formant una plantilla molt competitiva i el seu gran objectiu és “tornar a jugar a Segona Divisió A amb el Sabadell”. El seu únic gol amb la samarreta arlequinada va ser en la primera jornada de la temporada 14/15 contra el Betis (2-3) quan estava pràcticament tancada la seva marxa al Reus.

Carlos Cobo, un cordovès de 20 anys format en les categories inferiors del Real Madrid, també arriba “amb moltes ganes” i disposat a “guanyar minuts a Segona B en un club important”. L’any passat ja va conèixer la categoria en la seva cessió al Real Valladolid B. Es va definir com un lateral “ofensiu i molt treballador” i va reconèixer que “hauré d’aprendre a defensar millor”. Cobos és conscient de la dificultat de fer-se amb un lloc en el lateral esquerre, però confia en “el meu treball per convèncer a l’entrenador i poder tenir oportunitats”.

Tots dos jugadors, acompanyats del director general Bruno Batlle, el director esportiu Jose Manzanera, els consellers Ana Navés i Xavier Andreu i un grup d’aficionats que han volgut presenciar la presentació han pujat fins dalt de la Torre de l’Aigua per fer-se algunes fotos curioses. Una manera d’escampar els colors arlequinats per tota la ciutat. El pròxim dilluns, Valentín Merchán i David Acedo seràn presentats a l’Estadi amb la presència de Transports Urbans de Sabadell (TUS). Abans, aquest dissabte (9:30 hores), la primera plantilla i el filial de Pablo Becerril, que acaba d’iniciar els entrenaments, jugaran un partit d’entrenament informal. El primer test serà, a falta de completar la plantilla amb dues o tres peces més, el dimecres 25 al camp del Palamós (20h).

Comentaris
To Top