ESPORTS

Valentín Merchán, el tercer retorn al Sabadell 18/19

Valentín Merchán celebrant un dels dos goles que va marcar en la seva anterior etapa/Ll. Franco

Estava cantat. Valentín Merchán s’ha convertit en el quart fitxatge del Sabadell 18/19 i el tercer retorn després d’Edgar Hernández i Manuel Gato, tots ells amb més de 30 anys. En el cas de Valentín arriba amb 33 i amb l’objectiu de fer-se amo del lateral esquerre, vacant amb la baixa de Dani Gómez. En la seva anterior etapa, la temporada 15/16, va ser un titular indiscutible amb Miguel Alvarez, participant en 29 partits i fent 2 gols.

Malgrat això, no va continuar en la disciplina arlequinada la temporada següent. Va a signar pel Hospitalet i després ha jugat a les files del Llagostera i Cornellà, on va jugar fa unes setmanes el playoff d’ascens a Segona A, caient davant l’Sporting B. La seva continuïtat semblava assegurada en el club del Baix Llobregat, però l’interès arlequinat, propiciat sobretot pel tècnic Toni Seligrat, el va fer rescindir el contracte per acceptar l’oferta del conjunt arlequinat. Sempre va manifestar que s’havia sentit molt a gust a la Creu Alta.

Amb aquesta incorporació, el capítol de fitxatges queda pendent de completar-se amb dues places que podrien ser un jugador de banda i un altre lateral, a més dels jugadors sub-23, faceta on pot ser clau la figura del nou director esportiu, José Manzanera.

Comentaris
To Top