ESPORTS

Edgar Hernández torna al Sabadell per convertir-se en el primer fitxatge

Edgar Hernández en el seu darrer partit d'arlequinat contra el Betis

Un vell conegut s’ha convertit en el primer fitxatge del Sabadell 18/19. Edgar Hernández torna a la disciplina arlequinada després  del seu pas per la Creu Alta la temporada 13/14 i els inicis de la 14/15 a la Segona Divisió A. Va arribar procedent del Sant Andreu i només va poder anotar un gol, curiosament en el seu darrer partit en la primera jornada contra el Real Betis a l’Estadi. Hores després es va comprometre pel Reus Deportiu a Segona B on ha militat les últimes 4 temporades.

En el club reusenc es va convertir en peça clau de l’històric ascens a Segona A de la temporada 15/16 anotant 12 gols. A la categoria de plata ha anat jugant amb intermitències. La passada temporada va intervenir en un total de 28 partits. Ara, el davanter de Gavà, amb 31 gols, ha decidit tornar al Sabadell i treure’s l’espina de la seva anterior estada. Amb més ofici i experiència, Edgar pot convertir-se en un bon complement d’Arturo i Felipe Sanchón. A més, la seva envergadura és un element important a la Segona Divisió B, categoria en què sempre ha ofert un excel·lent rendiment. La presentació oficial serà la pròxima setmana. Abans el club espera poder confirmar almenys un altre fitxatge, probablement de la línia defensiva.

Comentaris
To Top