Ciutat

Crítiques veïnals pel canvi de sentit del carrer Sant Llorenç

Cruïlla carrer Indústria amb Sant Llorenç, on s'ha produit el canvi de sentit / lluís franco

Durant les primeres setmanes d’agost s’estan duent a terme diversos canvis en la mobilitat a la zona del Centre Creueta, a petició dels veïns. Els canvis responen a tres objectius molt definits per l’Ajuntament: vetllar per la seguretat dels infants, descongestionar les zones més fortes de trànsit i promoure una mobilitat sostenible. El primer canvi impulsat ha estat tornar a fer que el carrer Indústria sigui una via d’un únic sentit, i el canvi de sentit del carrer Sant Llorenç. Aquesta darrera mesura ha generat algunes crítiques per part dels veïns.

Aquests veïns consideren que “empitjora el problema de mobilitat”. Josep Sellés, president de l’Associació de Veïns Centre Creueta, no veu del tot clar el canvi de sentit del carrer Sant Llorenç. “El canvi implica donar una gran volta per poder accedir-hi a certs punts del Centre”. Una de les veïnes de  la zona, la Rosa Maria, lamenta que per poder accedir a la Gran Via ha hagut d’esperar quatre semàfors. “I si vull tornar al Cente?”, es pregunta. “S’hi estan generant uns embussos monumentals i volem alternatives”, apunta.

De fet, amb els nous canvis, ara hi ha quatre carrers paral·lels d’entrada al Centre: Sant Llorenç, Sant Cristòfol, Sant Joan i el carrer Concepció. Així, l’entrada al barri serà molt fluït però la sortida no ho serà tant. En la mateixa línia, per poder accedir des del carrer Indústria a Tres Creus, que abans unia un carrer -Sant Llorenç-, ara caldrà pujar fins al carrer Estació, paral·lel a la Gran Via. Des de l’Ajuntament, però, asseguren que no és un canvi definitiu i “s’estan estudiant ajustos per optimitzar-ho”.

Comentaris
To Top