Ciutat

El carrer de la Indústria tornarà a ser de sentit únic

El carrer de la Indústria, en l'actualitat / LLUÍS FRANCO

Aquest mes d’agost el carrer de la Indústria tornarà a ser d’un únic sentit, de manera que el tram entre el carrer de Sant Llorenç i de l’Estació tornarà a ser direcció Gran Via. És un dels canvis que ha anunciat aquest matí el govern municipal en roda de premsa al mateix carrer de la Indústria i que també es veuran en altres carrers del voltant de les escoles Sagrada Família, del Carme i Pia. L’objectiu és millorar la seguretat dels vianants i l’entrada i sortida de les escoles; el projecte comença en aquestes al voltant d’aquestes escoles, però la intenció és anar-lo ampliant a prop dels altres centres educatius.

Per aquest motiu, també se senyalitzaran els creuaments dels carrers del voltant de les escoles per advertir els conductors dels passos de vianants. Una altra acció que es farà en les properes setmanes és posar pilones en determinats girs dels carrers de la Indústria, Josep Renom, Garcilaso i Capmany.

Mapa de com quedaran els canvis / AJUNTAMENT

Mapa de com quedaran els canvis / AJUNTAMENT

La reordenació del carrer de la Indústria va acompanyada d’altres canvis, com que el carrer de Sant Llorenç serà de pujada venint pel carrer de les Tres Creus i el carrer de Casanovas i Bosch tornarà a canviar de sentit, de manera que serà d’entrada des del carrer de l’Estació.

‘Petó i adéu’

Una altra novetat que s’implementarà en les properes setmanes són els anomenats espais ‘Petó i adéu’, zones de càrrega i descàrrega davant els col·legis que promouran que qui porti nens als col·legis amb cotxe els pugui deixar sense interrompre la circulació ni aturar el vehicle, perquè la intenció és que els cotxes parin al lateral, descarreguin i marxin.

Se senyalitzarà l’espai amb una senyal de prohibit aparcar i l’horari de la zona ‘Petó i adéu’ serà de 8h a 9h, de 12:45h a 13:30h, de 15:15h a 15:45h i de 17:15h a 18h.

Comentaris
To Top